- Home
- Nederland
- Entree wellness + diner bij Beuntjes Oase in Utrecht
Entree wellness + diner bij Beuntjes Oase in Utrecht
Menukaart
Voorgerechten
- Broodmandje - Warme broodjes geserveerd met verschillende dips
- Franse uiensoep - Klassieke huisgemaakte Franse uiensoep met kaascrouton, geserveerd met broodjes. Ook vegan mogelijk
- Carpaccio - Rundercarpaccio met rode ui, kappertjes, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, pittenmix en rucola, geserveerd met truffelmayonaise
- Trio van vis - Variatie van drie bruschetta's met tonijnsalade, gerookte zalm en gerookte pepermakreel
- Charcuterieplankje - Plankje met diverse gerookte vleeswaren, geserveerd met bruschetta's en romige aioli
- Camembert uit de oven - Gesmolten camembert met rozemarijn, een vleugje chili en honing, geserveerd met brood
Hoofdgerechten
- Rendang met jasmijnrijst - Langzaam gestoofde rundernek, geserveerd met jasmijnrijst en huisgemaakte atjar
- Spareribs - Dikbevleesde spareribs in huisgemaakte marinade, geserveerd met friet, koolsla en mayonaise
- Kaasfondue - Romige kaasfondue geserveerd met groenten en stokbrood
- Spinazie-pompoenlasagne - Lasagne met flespompoen, spinazie, feta en huisgemaakte crème fraîche
- Zalmmoot - Op de huid gebakken zalmfilet, geserveerd met linguine, gegrilde groenten en beurre blanc-saus
- Spicy chicken burger - Kipburger op een briochebol met sla, tomaat, cheddar, augurk, jalapeño, uienring en sriracha-mayo, geserveerd met friet en mayonaise
- Falafelburger - Falafelburger op een briochebol met sla, tomaat, feta, gegrilde groenten en tzatziki, geserveerd met friet en mayonaise
- Beuntjes Burger - Black Angus-burger op een briochebol met sla, tomaat, cheddar, bacon, uienring en Beuntjessaus, geserveerd met frietjes en mayonaise
Nagerechten
- Coupe Beuntjes - Bosvruchtenijs met yoghurt, overgoten met crème de cassis en slagroom
- Trio van chocolade - Combinatie van chocolade-ijs, brownie en een shotje choco
Categorie: Restaurant
Menukaart
Voorgerechten
- Broodmandje - Warme broodjes geserveerd met verschillende dips
- Franse uiensoep - Klassieke huisgemaakte Franse uiensoep met kaascrouton, geserveerd met broodjes. Ook vegan mogelijk
- Carpaccio - Rundercarpaccio met rode ui, kappertjes, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, pittenmix en rucola, geserveerd met truffelmayonaise
- Trio van vis - Variatie van drie bruschetta's met tonijnsalade, gerookte zalm en gerookte pepermakreel
- Charcuterieplankje - Plankje met diverse gerookte vleeswaren, geserveerd met bruschetta's en romige aioli
- Camembert uit de oven - Gesmolten camembert met rozemarijn, een vleugje chili en honing, geserveerd met brood
Hoofdgerechten
- Rendang met jasmijnrijst - Langzaam gestoofde rundernek, geserveerd met jasmijnrijst en huisgemaakte atjar
- Spareribs - Dikbevleesde spareribs in huisgemaakte marinade, geserveerd met friet, koolsla en mayonaise
- Kaasfondue - Romige kaasfondue geserveerd met groenten en stokbrood
- Spinazie-pompoenlasagne - Lasagne met flespompoen, spinazie, feta en huisgemaakte crème fraîche
- Zalmmoot - Op de huid gebakken zalmfilet, geserveerd met linguine, gegrilde groenten en beurre blanc-saus
- Spicy chicken burger - Kipburger op een briochebol met sla, tomaat, cheddar, augurk, jalapeño, uienring en sriracha-mayo, geserveerd met friet en mayonaise
- Falafelburger - Falafelburger op een briochebol met sla, tomaat, feta, gegrilde groenten en tzatziki, geserveerd met friet en mayonaise
- Beuntjes Burger - Black Angus-burger op een briochebol met sla, tomaat, cheddar, bacon, uienring en Beuntjessaus, geserveerd met frietjes en mayonaise
Nagerechten
- Coupe Beuntjes - Bosvruchtenijs met yoghurt, overgoten met crème de cassis en slagroom
- Trio van chocolade - Combinatie van chocolade-ijs, brownie en een shotje choco
Meer vakantieaanbiedingen in deze regio